+31 (0)640446517 kim@kimloystudios.com
Kim Loy Permanent Makeup

Over Roxie

Roxie, eigenaar en Master Artist van Elite Aesthetics by Roxie Ltd heeft haar krachten gebundeld met Kim Loy en is beschikbaar voor boekingen in de prachtige Gallery Salon Studios in de Bilderdijkstraat, Amsterdam. Roxie begon haar permanente make-up carrière in 2015 en heeft sindsdien duizenden behandelingen gedaan, en meer dan 20+ geavanceerde cursussen, naast het trainen van anderen in haar eigen technieken die ze onderweg heeft ontwikkeld.

Van jongs af aan had ik altijd al een grote belangstelling voor schoonheid en alles daaromheen. Zolang ik me kan herinneren ben ik die ene vriendin geweest die ieders make-up, haar en nagels deed... tot op de dag van vandaag! Terwijl ik een sterke interesse heb in tatoeages, kunst en wat die samen kunnen uitdrukken.

Door dit te doen naast mijn universitaire studie en gedurende mijn hele volwassen leven besloot ik dat het tijd was om de volgende stap te nemen en iets te kunnen bieden dat het leven van mensen echt kon veranderen en een verschil kon maken.

Make-up is een deken van vertrouwen die zovelen van ons dagelijks dragen, maar we worstelen allemaal met de tijdelijke aard ervan.

Een langer durend zelfvertrouwen en schoonheid is het concept dat mij inspireerde om dit beroep te gaan uitoefenen, vergezeld van mijn aangeboren passie voor de industrie, artistieke flair en perfectionisme.

Mijn reis begon eind 2015, ik trainde op de wereldberoemde Harley Street met een SPMU specialist van meer dan 15 jaar om mijn Aesthetic Micropigmentation certificaat te behalen, waarmee ik vanaf dag 1 gloeiende complimenten over mijn werk kreeg van zowel trainers als modellen.

Sindsdien ben ik opgeleid door de wereldberoemde Lorena Oberg en Dr. Andrew Hansford om huidverjonging (niveau 4) aan mijn specialiteiten toe te voegen. Ik ben nu opgeleid tot niveau 4 in al mijn disciplines, met talloze masterclasses in het Verenigd Koninkrijk en Europa, en ik leer anderen mijn eigen technieken.

Kim Loy Studios

Wij bieden premium cosmetische tatoeage behandelingen die langdurige natuurlijk uitziende resultaten leveren. De tevredenheid van onze klanten is onze nummer één prioriteit en wij streven ernaar om deze tevredenheid met integriteit te leveren.

Kom binnen

Kim Loy Studios

Gallery Salon Studios, Bilderdijkstraat 77, 1053KM, Amsterdam

Volg ons