+31 (0)640446517 kim@kimloystudios.com
Microblading Amsterdam

Over Kim

"Permanente make-up gaat niet over het hebben van perfecte wenkbrauwen.

Het gaat over je natuurlijke wenkbrauwen maar dan beter."

Ik geloof dat permanente make-up niets meer moet zijn dan een verbetering van uw natuurlijke kenmerken.  Door de gids van je natuurlijke wenkbrauwhaar en botstructuur te volgen, kunnen we hyperrealistische wenkbrauwen creëren die voller en luchtiger zijn, maar vooral mooi natuurlijk.

Ik ben trots op het delicate proces van het tatoeëren van fijne wenkbrauwhaartjes in een vorm en patroon die uniek zijn voor u.

Ik begon mijn PMU-carrière in 2019 nadat ik vanuit Londen naar Amsterdam was verhuisd. Ik merkte dat er een gat in de markt was voor permanente make-up van hoge kwaliteit.

Na een eerste opleiding in Microblading en Powders Brows, heeft mijn wenkbrauwkunst zich sindsdien ontwikkeld tot een hyperrealistische stijl met behulp van een elektrische PMU tattoo machine.

In de loop der jaren heb ik de vaardigheid ontwikkeld om het gezicht van een klant te observeren, zijn huidige wenkbrauw te analyseren, naar zijn wensen te luisteren en dan een realistische wenkbrauwtattoo te maken die bijna niet van echt te onderscheiden is.

Het vergt precisie en geduld voor deze techniek en ik hou ervan, daarom is het momenteel de enige behandeling die ik aanbied. Hier ligt mijn passie.

Ik ben trots op het delicate detail van elke wenkbrauw, kies zorgvuldig de juiste kleur, de juiste machine en naald voor de huid, neem de tijd voor de pre-sketch en creëer een patroon op maat, waarbij elke nieuwe haarstreek met aandacht en intentie wordt geplaatst.

Uw gezicht en wenkbrauwen zijn volledig uniek, net als uw permanente make-up.

Professionele Details

Meestertrainer met Beauty Angels Academy

Hyperrealisme Masterclass met ID Liner

W-Brow met Nataliya Yeremenko Academy

Meesters Handen met Nataliya Yeremenko Academy

Tatoeage verwijderen met Girlz Ink Training

Poeder wenkbrauwen met Beauty Angels Academy

Gecertificeerd GOUD Microblading Artiest met Beauty Angels Academy

Microblading cursus geaccrediteerd door de Association of Beauty Therapists UK

Voltooide Tattoo Infectie Controle Niveau 2 (VTQ) Training

GGD Licence houder voor semipermanente make-up in Amsterdam

Kim Loy Studios

Wij bieden premium cosmetische tatoeage behandelingen die langdurige natuurlijk uitziende resultaten leveren. De tevredenheid van onze klanten is onze nummer één prioriteit en wij streven ernaar om deze tevredenheid met integriteit te leveren.

Kom binnen

Kim Loy Studios

Gallery Salon Studios, Bilderdijkstraat 77, 1053KM, Amsterdam

Volg ons