+31 (0)640446517 kim@kimloystudios.com

7 Top wenkbrauwvormers 

Ogen zijn misschien de ramen naar de ziel, maar... wenkbrauwen helpen ze te vormen en het gezicht te definiëren. Je wenkbrauwen perfect maken kan een hele uitdaging zijn. Met talloze producten op de markt en verschillende technieken kan het vinden van de juiste wenkbrauwvormer een uitdaging zijn.

Wij hebben producten geselecteerd die ongelooflijk goed werken om de wenkbrauwen in vorm te brengen en definitie te geven. Hoe je wenkbrauwen er ook uitzien, met deze producten bereik je de juiste wenkbrauwlook voor jouw gelaatstrekken.

Wenkbrauwgel is een essentiële stap in elke wenkbrauwroutine. Het zet de wenkbrauwen op hun plaats en zorgt ervoor dat ze er de hele dag on fleek uitzien. Met de vele beschikbare opties kan het moeilijk zijn om te beslissen welke wenkbrauwgel voor jou geschikt is. Met Glossier Boy Brow kan het echter niet misgaan.

Dit product heeft een fool-proof formule die de wenkbrauwen luchtiger en voller maakt en ze de hele dag op hun plaats houdt. De gel geeft ook een lichte kleur aan je wenkbrauwen, terwijl ze er natuurlijk blijven uitzien. Met vier verschillende tinten beschikbaar, vindt u gemakkelijk de beste pasvorm voor u. Als je wilt dat je wenkbrauwen er perfect natuurlijk uitzien, is er ook een transparante optie beschikbaar.

De beste eigenschap van dit product is dat het overdag niet gaat schilferen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je wenkbrauwen uitlopen.

best eyebrow shaper

Als je schaarse wenkbrauwen hebt, weet je dat het vinden van een goed wenkbrauwpotlood een strijd kan zijn.

Dit potlood van Dior is zeer populair in de schoonheidswereld omdat het de wenkbrauwen precies kan invullen. Omdat het potlood intrekbaar is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het voortdurend slijpen ervan. Omdat de punt van het potlood zo dun is, kun je streken maken die je natuurlijke wenkbrauwhaartjes nabootsen. Zo zien je wenkbrauwen er natuurlijk en gepolijst uit.

Bovendien wordt het potlood geleverd met een borsteltje aan het andere uiteinde waarmee je de wenkbrauwhaartjes op hun plaats kunt borstelen voor en na het aanbrengen van het product, waardoor het een geweldige wenkbrauwvormer is.

best eyebrow shaper

Dit product biedt een goede kleurweergave en houdbaarheid, en is daarom een perfecte keuze als uw wenkbrauwen meer opvulling nodig hebben om er op hun best uit te zien.

Dankzij de markerachtige punt van het product is het aanbrengen gemakkelijk en intuïtief. Omdat de punt dun is, kun je gemakkelijk penseelstreken maken en in een handomdraai schaarse gebieden van je wenkbrauwen opvullen. Als de formule van het product eenmaal is uitgehard, hoef je niet bang te zijn dat het gaat vlekken of vervagen. Het blijft de hele dag op zijn plaats zitten, zodat je wenkbrauwen in vorm blijven.

Water proof brow pencil

Een goed poeder geeft je wenkbrauwen gemakkelijk vorm, opvulling en definitie. Als je zachtere, natuurlijk ogende wenkbrauwen wilt en niet houdt van de look die pomades, liners en potloden geven, zal dit product je beste vriend zijn.

Er zijn talloze kleurencombinaties beschikbaar, dus je zult zeker een kleur vinden die perfect bij je wenkbrauwen past. Bovendien wordt elke compact geleverd met twee tinten die je helpen dimensie en diepte toe te voegen aan je wenkbrauwen. Zelfs als je slechts een beginner bent in het invullen van wenkbrauwen zal dit product je in staat stellen om je wenkbrauwen er onberispelijk uit te laten zien.

Dit Brow Powder Duo heeft een lichte tot medium finish die je wenkbrauwen eruit laat zien alsof je zo geboren bent. Breng het in korte streken aan met een wenkbrauwborsteltje voor een gedefinieerde en opgevulde wenkbrauwlook.

 

Brow powder

Harige en weerbarstige wenkbrauwen kunnen een probleem op zich zijn. Als je wenkbrauwen niet op hun plaats willen blijven en je ze niet hoeft op te vullen kan dit product je een snelle oplossing bieden.

Dit wenkbrauwwaspotlood van E.l.f. houdt zelfs de meest ongehoorzame wenkbrauwen op hun plaats zonder enige kleur of textuur toe te voegen. Het product is gemakkelijk te gebruiken en schilfert niet gedurende de dag. Het betaalbare prijskaartje is ook een bonus.

Eyebrow Wax

Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills is een cultfavoriet.

Dit product biedt een volledig pigment en is verkrijgbaar in talrijke tinten. Met een opbouwbare formule die plat op de huid ligt, is het geen wonder dat dit product bij zoveel mensen geliefd is. De formule heeft ook een matte afwerking, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het er te glanzend uitziet in het natuurlijke licht. Het biedt u ook wat tijd om te mengen, want het droogt niet onmiddellijk op.

Dit product is een must-have als je je wenkbrauwen graag gedurfd en dramatisch ziet. Het is ook een geweldig product om te hebben als je wat schaarse gebieden hebt die intens pigment nodig hebben. 

Bold Brows Powder

Om je wenkbrauwen er altijd op hun best uit te laten zien, moet je ze van tijd tot tijd in vorm brengen met een pincet.  Geen enkele wenkbrauwvormer kit is compleet zonder.

Deze schuine pincetten van Revlon zijn betaalbaar en nauwkeurig. Door de schuine randen kunt u gemakkelijk bij de wortel van de haren komen en door de grip op de handvatten glijdt de pincet niet weg.

Revlon Slant Tip Expert Tweezers

6 stappen om je wenkbrauwen thuis in vorm te brengen

Hopelijk heb je bovenstaande lijst met wenkbrauwvormers nuttig gevonden.

 Als je niet zeker weet hoe je je wenkbrauwen moet vormen en niet weet welke wenkbrauwvorm het beste bij je past, dan heb ik een geweldige gids die je vertelt hoe je je wenkbrauwen thuis als een pro in vorm kunt brengen.

Volg en like ons: