+31 (0)640446517 kim@kimloystudios.com

Moeite om je wenkbrauwen thuis in vorm te brengen?

Dun, dik, plat, gebogen, de vorm en grootte van je wenkbrauwen kunnen je uiterlijk volledig veranderen. Goed gevormde wenkbrauwen definiëren niet alleen je ogen, maar omlijsten je hele gezicht.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen of als je niet weet welke wenkbrauwvorm het beste bij je past, dan is deze blog perfect voor jou.

In de volgende paar minuten laat ik je vakgeheimen zien en laat ik je zien hoe de professionals de wenkbrauwen van hun klanten perfect in vorm brengen voor een prachtig effect.

Laten we beginnen!

Wat is uw gezichtsvorm?

Allereerst moeten we je gezichtsvorm bepalen. Bepaal aan de hand van onderstaande tabel welke gezichtsvorm je hebt en dus welke wenkbrauwvorm het beste bij je past. Als je de beste wenkbrauwvorm voor jou hebt bepaald, houd die dan in gedachten wanneer je je wenkbrauwen tekent.

Het gereedschap dat je nodig hebt:

  • Draad
  • Scherp wenkbrauwpotlood
  • Spoelieborstel

Wenkbrauwen in kaart brengen

Nu het leuke gedeelte, het tekenen van de wenkbrauwen. Bekijk de videohandleiding HIER of volg de onderstaande stappen.

Ten eerste

Ga met het potlood over de draad, zodat het krijt op de draad terechtkomt.

Stap 1

VIND HET BEGIN VAN JE WENKBRAUW.

Houd de draad verticaal vanuit je binnenste ooghoek en maak een markering op je wenkbrauw. Dit wordt het natuurlijke begin van je wenkbrauw.

Stap 2

HET BOOGPUNT VINDEN.

Houd de draad vast vanaf het midden van je bovenlip, en omhoog door de rechterkant van je iris (de middelste zwarte vlek in je oog). Maak een markering op je wenkbrauw. Dit wordt de plaats van je boog

Stap 3

HET EINDE VAN DE STAART VINDEN.

Houd de draad vast vanaf het midden van je bovenlip, en omhoog door de hoek van je buitenste oog. Maak een markering op je wenkbrauw.

Stap 4

Gebruik je wenkbrauwbot als leidraad, laat het potlood zachtjes langs je wenkbrauwbot glijden en trek het naar beneden richting staart. Dit markeert de bovenkant van je staart.

Stap 6

Trek met een scherp potlood zachtjes haarstreken in een opwaartse beweging vanaf de onderkant, en in een neerwaartse beweging vanaf de bovenkant van de wenkbrauw naar de staart. Dit geeft een meer natuurlijke look over een opgevulde blokkleur. Zodra de wenkbrauwen zijn opgevuld met haarstreken, gebruik je een spoolieborstel om de harde randen te verzachten.

WENKBRAUWEN EPILEREN TIP

IS NU HET MOMENT OM JE WENKBRAUWEN TE EPILEREN ALS JE DE GEWENSTE VORM HEBT INGEVULD.

BEKIJK VIDEO HANDLEIDING

IN TIJDSNOOD?

Als je geen tijd hebt om dit elke dag te doen, dan kan Microblading de oplossing zijn!

Ik gebruik dezelfde techniek met iets meer precisie om semi-permanente haarstreken in je wenkbrauwen te implanteren voor een langdurig natuurlijk resultaat. Met Microbladed wenkbrauwen, kunt u opstaan en gaan. Niet meer tekenen op je wenkbrauwen, dus je kunt elke ochtend veel tijd besparen. Maar meer dan dat, wakker worden met vollere, dikkere wenkbrauwen laat je er fris en jeugdig uitzien en geeft je zelfvertrouwen.

Wilt u weten of Microblading geschikt is voor u? Klik op HIER om een online consultatieformulier in te vullen, en ik zal contact met u opnemen om te bevestigen of Microblading geschikt is voor uw huidtype. (geen verdere verplichting tot boeking)

Als je vragen hebt over het vormgeven van je wenkbrauwen of over Microblading, stuur me dan een e-mail op kim@microbladingamsterdam.nl Ik help je graag.

DOWNLOAD BOVENSTAANDE GIDS IN PDF FORMAAT EN BEWAAR HEM VOOR ALTIJD.

Volg en like ons: