+31 (0)640446517 kim@kimloystudios.com

POWDER BROWS AMSTERDAM

Powder Brows, ook bekend als Ombre Brows, is een permanente make-up techniek die een zacht poederig make-up effect creëert. Onze hoogopgeleide technici gebruiken de nieuwste technieken om op maat gemaakte, langhoudende wenkbrauwen te creëren die uw natuurlijke kenmerken versterken.

Onze behandeling is perfect voor mensen met schaarse of overgeplukte wenkbrauwen, of voor degenen die gewoon elke dag geen wenkbrauwmake-up meer willen aanbrengen.

Giorgia Ozzano
Giorgia Ozzano
28/01/2023
Kim is an amazing artist! I’m very happy with the result!
Anette ten Berge
Anette ten Berge
12/01/2023
Very happy with this salon! It’s clean and very professional. Kim helped me and she took the time to explain everything before she started. She did the hyperrealism brows on me and the result is amazing!
Dirk en Marjolein
Dirk en Marjolein
23/12/2022
Very happy with my new eyebrows!! Kim is very professional and a real artist!!
Marleen van der Berg
Marleen van der Berg
22/12/2022
Kim werkt uiterst precies en neemt uitgebreid de tijd voor een perfect resultaat. Ik ben heel blij met m’n nieuwe wenkbrauwen, ze zien er super natuurlijk uit, ik krijg veel complimenten. Thanks Kim!
Pauline Wiewel
Pauline Wiewel
15/10/2022
It was an amazing experience! The details of her work speak for themself. She is a true artist and i had no worries at all. A pro and so nice to be around. My eyebrows are everything i wanted AND MORE!
Liz
Liz
07/07/2022
I have been meaning to write a review for Kim for awhile now as it’s been almost a year since she did my eyebrows, but I can say that I am still so happy with them! I was very nervous to get them done but Kim is truly an artist who shapes your eyebrows perfectly to match your face and the brushstrokes she creates look so natural! I also appreciated that she takes the time to inform you fully on the process and gives her honest advice on if it’s the right option for you to go ahead with based on your skin type etc… I have 4 other friends who have had their brows done by Kim and all of them are super happy with the results.
Sarina
Sarina
30/05/2022
Kim is an eyebrow technician, micro-blading genius. Naturally, I was very nervous about getting this procedure done, I have never had anything done let alone on my face but I was in good company with Kim. She is extremely professional, thorough and does a brilliant job all around. She is a perfectionist and takes pride in her work and it shows through the detail and care she takes with each of her clients. I highly recommend her services and look forward to my future re-touch. Amsterdam is very lucky to have her here. Thank you, Kim!!
Meike Sorg
Meike Sorg
27/03/2022
I got my brows done by Kim two days ago using machinestroke technique. I wanted a very natural, fuller look - and I’m extremely happy with the results. Kim took her time to precisely draw the shape of my brows and revising every small detail. She is very professional and a true artist! I felt very well taken care of - I would 100% recommend!
EstherPhillipvan020
EstherPhillipvan020
19/03/2022
Kim is heel professioneel en adviseert goed. Ben erg blij met de behandeling en t resultaat is echt verbluffend mooi. Dank Kim!

DE DETAILS

Ombre Powder Brows €495 – Includes 4-6 week touch up.

Additional touch up €125 – Tot 6 maanden.  Als een 3e touch up nodig is vanwege een moeilijk huidtype.

12-24 month touch up €275 – Geschikt als de wenkbrauwen 50% vervaagd zijn.

25-36 month touch up €385 – Geschikt als de wenkbrauwen voor 80% zijn vervaagd

 

Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, voor iedereen die een zacht make-up effect wenst.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door zowel Kim als Roxie.  Maak uw reservering via onderstaande link.

 

 

Kim Loy Studios

RESULTATEN

Powder Brows Amsterdam
Permanente Makeup Amsterdam
Permanente Makeup Amsterdam
Permanente Makeup Amsterdam
Permanente Makeup Amsterdam
Permanente Makeup Amsterdam

Meer over Powder Brows in Amsterdam

Het opvullen van je wenkbrauwen kan een van de meest frustrerende onderdelen zijn van een dagelijkse make-up routine. Dit proces kan tijdrovend zijn en veel oefening vergen om wenkbrauwen te creëren die er op hun best uitzien en de hele dag blijven zitten. Het komt vaak voor dat wenkbrauwen tijdens een drukke werk- of schooldag verschuiven en uitlopen en de moeite die het kost om ze er zo goed mogelijk uit te laten zien, kan ontmoedigend werken.

Er zijn verschillende permanente make-up procedures die dit probleem kunnen verhelpen. Bijvoorbeeld de hyperrealiserende wenkbrauwen behandeling kan mooie wenkbrauwen creëren die vol en luchtig zijn.

De Powder brow treatment is een ander type permanente cosmetische procedure die u zachte make-up effect wenkbrauwen kan geven zonder de hoofdpijn van het elke ochtend moeten invullen van uw wenkbrauwen met een potlood.

Wat is de techniek van Powder Brows in Amsterdam?

Bij deze behandeling wordt een kleine elektrische naald gebruikt om pigment in de huid van de wenkbrauwen aan te brengen. Deze specifieke techniek geeft de kleur via kleine stipjes af om een zacht poederig effect te creëren.

Deze methode zorgt voor een zachter uiterlijk dan bij behandelingen zoals microblading. Powder brows worden ook vaak ombre brows genoemd vanwege de geleidelijke verdeling van de kleur waardoor de wenkbrauwen overgaan van lichtere naar donkerdere tinten. Deze geleidelijke overgang van kleur ziet er natuurlijker uit en geeft een prachtige definitie aan de wenkbrauwen. Bij deze behandeling kan het pigment worden opgebouwd om een wenkbrauwschakering te creëren die past bij de persoonlijke smaak van elke klant.

Hoe verschillen poederwenkbrauwen van hyperrealistische wenkbrauwen en microblading?

Zoals hierboven kort vermeld, zorgen poederwenkbrauwen voor een zachtere look dan microblading, maar ze zijn minder precies dan de wenkbrauwen die met de Hyperrealistische wenkbrauwen behandeling.

Microblading maakt met een klein mesje kleine sneetjes in de huid om het pigment over de wenkbrauwen te verdelen. Dit zorgt voor een gedefinieerde wenkbrauw, maar kan zeer traumatisch zijn voor de huid.  Wenkbrauwen met poeder zien er zachter uit en veroorzaken een minimaal trauma.

Hyperrealistische wenkbrauwen in Amsterdam hebben nog steeds de meest natuurlijke uitstraling door de speciale machinale toepassing en unieke technieken, maar poederwenkbrauwen zorgen nog steeds voor een mooie volle wenkbrauwlook.

Terwijl de Hyperrealistische wenkbrauwen De behandeling is niet bedoeld om uitsluitend het gebruik van traditionele make-up te vervangen, maar de poederwenkbrauwbehandeling wordt vaak toegepast om het opvullen van de wenkbrauwen tijdens de dagelijkse make-up routine te minimaliseren of te elimineren.

Wie zou moeten overwegen om poederwenkbrauwen te nemen?

Terwijl de Hyperrealistische wenkbrauwen De behandeling is geweldig voor wie geen wenkbrauwhaar heeft vanwege gezondheidsproblemen of andere behandelingen, en poederwenkbrauwen zijn geweldig voor wie zijn wenkbrauwen wil definiëren in een vollere, zachte make-upstijl.

Wenkbrauwen in poeder zijn duurzaam en kunnen de tijd die nodig is om ze elke dag in te vullen tot een minimum beperken of verminderen.  Als je het vervelend vindt om elke dag je wenkbrauwen in te vullen, overweeg dan een poederbehandeling om je schoonheidsroutine te stroomlijnen en je elke dag zelfverzekerd te voelen. Deze procedures kunnen u tijd besparen en tegelijkertijd uw innerlijke zelfvertrouwen en schoonheid versterken.

Hoe verzorg je poederwenkbrauwen goed?

Het duurt ongeveer 10-14 dagen voordat de wenkbrauwen zijn genezen en ze moeten tijdens dit proces schoon en droog worden gehouden om irritatie tot een minimum te beperken en het genezingsproces te versnellen. Het volledige genezingsproces kan tot 4 weken duren. Het is mogelijk dat er enige huidirritatie en roodheid optreedt na de wenkbrauwbehandeling. 

Deze procedure is niet erg invasief en kan zorgen voor mooie wenkbrauwen die er langdurig en zacht uitzien. Permanente wenkbrauwbehandelingen zoals poederwenkbrauwen kunnen tot 2 jaar meegaan voordat ze opnieuw moeten worden aangebracht, afhankelijk van het huidtype. De levensduur van deze behandelingen verschilt per klant, afhankelijk van de levensstijl en de juiste nazorg.

Omgevingsstress zoals blootstelling aan de zon kan de levensduur van deze procedures beïnvloeden, dus het is heel belangrijk om SPF te dragen en de tijd in de zon goed te beheren. Regelmatig hydrateren en een goede huidverzorgingsroutine kunnen ook helpen om de levensduur van permanente cosmetica zoals poeder wenkbrauwen te verlengen. Als u op zoek bent naar volle, gedefinieerde wenkbrauwen, overweeg dan een wenkbrauwpoederbehandeling om uw uiterlijk te verbeteren. Deze cosmetische procedure kan de stress verminderen die gepaard gaat met schoonheidsroutines in de ochtend en je zelfvertrouwen vergroten.

Boek uw behandeling via onderstaande link.

Kim Loy Studios

Wij bieden premium cosmetische tatoeage behandelingen die langdurige natuurlijk uitziende resultaten leveren. De tevredenheid van onze klanten is onze nummer één prioriteit en wij streven ernaar om deze tevredenheid met integriteit te leveren.

Kom binnen

Kim Loy Studios 

Gallery Salon Studios, Bilderdijkstraat 77, 1053KM, Amsterdam

Volg ons