+31 (0)640446517 kim@kimloystudios.com

Prijslijst

Giorgia Ozzano
Giorgia Ozzano
28/01/2023
Kim is an amazing artist! I’m very happy with the result!
Anette ten Berge
Anette ten Berge
12/01/2023
Very happy with this salon! It’s clean and very professional. Kim helped me and she took the time to explain everything before she started. She did the hyperrealism brows on me and the result is amazing!
Dirk en Marjolein
Dirk en Marjolein
23/12/2022
Very happy with my new eyebrows!! Kim is very professional and a real artist!!
Marleen van der Berg
Marleen van der Berg
22/12/2022
Kim werkt uiterst precies en neemt uitgebreid de tijd voor een perfect resultaat. Ik ben heel blij met m’n nieuwe wenkbrauwen, ze zien er super natuurlijk uit, ik krijg veel complimenten. Thanks Kim!
Pauline Wiewel
Pauline Wiewel
15/10/2022
It was an amazing experience! The details of her work speak for themself. She is a true artist and i had no worries at all. A pro and so nice to be around. My eyebrows are everything i wanted AND MORE!
Liz
Liz
07/07/2022
Ik wilde al een tijdje een review schrijven voor Kim omdat het bijna een jaar geleden is dat ze mijn wenkbrauwen heeft gedaan, maar ik kan zeggen dat ik er nog steeds zo blij mee ben! Ik was erg nerveus om ze te laten doen maar Kim is echt een kunstenares die je wenkbrauwen perfect in vorm brengt zodat ze bij je gezicht passen en de penseelstreken die ze maakt zien er zo natuurlijk uit! Ik waardeer het ook dat ze de tijd neemt om je volledig te informeren over het proces en je eerlijk advies geeft of het de juiste optie is om mee door te gaan op basis van je huidtype enz. Ik heb 4 andere vrienden die hun wenkbrauwen hebben laten doen door Kim en ze zijn allemaal super blij met de resultaten.
Sarina
Sarina
30/05/2022
Kim is een wenkbrauw technicus, microblading genie. Natuurlijk was ik erg nerveus om deze ingreep te laten doen, ik heb nog nooit iets laten doen, laat staan op mijn gezicht, maar ik was in goed gezelschap van Kim. Ze is uiterst professioneel, grondig en levert schitterend werk. Ze is een perfectionist en is trots op haar werk en dat blijkt uit het detail en de zorg die ze aan elke klant besteedt. Ik beveel haar diensten ten zeerste aan en kijk uit naar mijn toekomstige re-touch. Amsterdam heeft geluk met haar. Bedankt, Kim!
Meike Sorg
Meike Sorg
27/03/2022
I got my brows done by Kim two days ago using machinestroke technique. I wanted a very natural, fuller look - and I’m extremely happy with the results. Kim took her time to precisely draw the shape of my brows and revising every small detail. She is very professional and a true artist! I felt very well taken care of - I would 100% recommend!
EstherPhillipvan020
EstherPhillipvan020
19/03/2022
Kim is heel professioneel en adviseert goed. Ben erg blij met de behandeling en t resultaat is echt verbluffend mooi. Dank Kim!

WENKBRAUWEN MET KIM

Kunstenaar Kim

Kim is gespecialiseerd in de hyperrealistische stijl en creëert natuurlijk ogende wenkbrauwen met een ultrafijne haartattoo.

Hyperrealism Brows 
€700

The most advanced PMU brow treatment for natural looking brows

4-12 Week touch up
€150

To perfect the brows and give more depth.

12-24 maanden bijwerken 
Full price you paid minus 15%

Geschikt als de wenkbrauwen 50% vervaagd zijn.

 

nano brows amsterdam

Kim Loy Studios

Wij bieden premium cosmetische tatoeage behandelingen die langdurige natuurlijk uitziende resultaten leveren. De tevredenheid van onze klanten is onze nummer één prioriteit en wij streven ernaar om deze tevredenheid met integriteit te leveren.

Kom binnen

Kim Loy Studios

Gallery Salon Studios, Bilderdijkstraat 77, 1053KM, Amsterdam

Volg ons