+31 (0)640446517 kim@kimloystudios.com

HYPERREALISM WENKBRAUWEN AMSTERDAM

De Hyperrealism Wenkbrauwen in Amsterdam – techniek is een NIEUWE zeer gespecialiseerde, geavanceerde PMU-techniek die beschikbaar is bij een handvol klinieken wereldwijd, waaronder Kim Loy Studios.

De perfecte keuze voor diegenen die heel natuurlijke wenkbrauwen willen die niet van echt te onderscheiden zijn. Het is ook een uitstekende keuze voor mensen met weinig of geen natuurlijk wenkbrauwhaar, of voor iedereen die lijdt aan alopecia of chemotherapie ondergaat.

DE DETAILS

Hyperrealism Wenkbrauwen (see pricing page) – Inclusief 6-10 weken touch-up.

Additional touch up(see pricing page)Tot 6 maanden. Als een 3e touch-up nodig is vanwege een moeilijk huidtype.

12-24 month touch up(see pricing page)Geschikt als de wenkbrauwen voor 50% zijn vervaagd.

Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, voor iedereen die een heel natuurlijk ogende, vollere, pluizige wenkbrauw wenst.

Deze behandeling is de kenmerkende techniek van Kim Loy. Zij is de enige kunstenaar in Amsterdam die deze geavanceerde behandeling aanbiedt. Meer over Kim lees je HIER.

 

Kim Loy Studios

RESULTATEN

Permanent Makeup
Permanent Makeup
Permanent Makeup
Permanent Makeup
Permanent Makeup
Permanent Makeup

Meer Over Hyperrealistische Wenkbrauwen Amsterdam

Het proces van het creëren van moeiteloze maar mooie make-up kan soms ontmoedigend zijn. Het lijkt misschien alsof perfect uitziende make-up veel tijd en oefening vereist. Vaak is een van de meest frustrerende aspecten van het aanbrengen van make-up het tekenen van je wenkbrauwen. Dit proces kan vermoeiend zijn en kan resulteren in ongelijkmatige of overdreven gedurfde wenkbrauwen zonder een vaste hand.

Hyperrealistische wenkbrauwen in Amsterdam zijn een NIEUWE vorm van cosmetische tatoeage die lijkt op zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Deze zeer gespecialiseerde vorm van make-up, afkomstig uit Rusland, is semi-permanent en kan je helpen de stress en tijd uit je dagelijkse schoonheidsroutine te halen. Deze procedure maakt gebruik van zeer precieze en gespecialiseerde tools en technieken om de klant prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen te geven die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Wat is de techniek van hyperrealistische wenkbrauwen Amsterdam?

Dit proces is vergelijkbaar met andere procedures voor het tatoeëren van wenkbrauwen, maar het legt een grote nadruk op uiterst fijne details om wenkbrauwen te creëren die er buitengewoon natuurlijk uitzien.

Deze vorm van permanente make-up is ideaal voor degenen die misschien een flinke hoeveelheid wenkbrauwhaar missen of op zoek zijn naar een zeer natuurlijke vorm van cosmetische tatoeage die niet lijkt op gewaagde make-up.

Deze procedure creëert zeer subtiele en natuurlijk ogende wenkbrauwen en is meestal niet bedoeld om het gebruik van wenkbrauwcosmetica voor de meeste mensen volledig te vervangen. Deze procedure wordt vaak gebruikt door mensen met haaraandoeningen of zeer bleke wenkbrauwen die vaak moeilijk te zien zijn. Als je op zoek bent naar een permanente cosmetische ingreep die het uiterlijk van volledig ingetekende wenkbrauwen creëert, dan is deze ingreep misschien niet geschikt voor jouw specifieke behoeften.

Wat is het proces van hyperrealistische wenkbrauwen Amsterdam?

Om hyperrealistische wenkbrauwen te krijgen, moet de klant een eenvoudige cosmetische tatoeageprocedure ondergaan. Terwijl andere procedures voor het tatoeëren van wenkbrauwen zich richten op het maken van enkele haarstreken over het wenkbrauwgebied, richt deze vorm van permanente cosmetica zich op het creëren van natuurlijke haarstreken om natuurlijke wenkbrauwen het beste na te bootsen. In plaats van afzonderlijke haartjes te inkten, werken artiesten die deze techniek onder de knie hebben om haarlijnen te verbinden en beweging en patronen in het wenkbrauwgebied te creëren om natuurlijke wenkbrauwen het best te imiteren. Deze techniek zorgt voor zulke natuurlijk ogende wenkbrauwen na de behandeling.

Deze stijl van wenkbrauwtattoo is over het algemeen minder gedurfd en gedefinieerd dan andere vormen, maar de resultaten zijn het meest natuurlijk.

Bij deze stijl van wenkbrauwtattoo wordt een elektrische machine gebruikt om de meest precieze afzetting van pigment in het hele wenkbrauwgebied te verkrijgen. Als je de voorkeur geeft aan extreem natuurlijke make-up of een huid-/haaraandoening hebt die de groei van je wenkbrauwen beïnvloedt, kan een wenkbrauwbehandeling met Hyperrealism de perfecte optie zijn.

Na deze procedure is het belangrijk om tot 10 dagen genezing of hersteltijd toe te staan. Zorg er tijdens deze hersteltijd voor dat je wenkbrauwen droog en schoon zijn van zweet of cosmetica. Nadat de genezingsperiode van 10 dagen is verstreken, kunt u terugkeren naar uw gebruikelijke schema.

Waarin verschillen hyperrealistische wenkbrauwen van microblading en powderbrows?

Hyperrealisme-wenkbrauwen richten zich op het prioriteren van natuurlijk ogende wenkbrauwen, terwijl microblading en poeder-wenkbrauwen meer gericht zijn op het definiëren van de wenkbrauwen op een manier die de noodzaak minimaliseert of elimineert om traditionele wenkbrauwcosmetica te dragen en aan te brengen.

Microblading wordt gedaan met een handmatig hulpmiddel dat de huid snijdt om pigment af te zetten. Het resultaat is een gedefinieerde en prominente wenkbrauw, terwijl hyperrealistische wenkbrauwen worden gecreëerd met een elektronische fijne puntnaald die het pigment in puntjes afzet en veel minder trauma veroorzaakt dan Microblading.

De beste optie voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen zijn hyperrealistische behandelingen.

Wie kan profiteren van Hyperrealistische Wenkbrauwen Amsterdam?

Mensen die lijden aan specifieke gezondheidsproblemen die de haargroei beïnvloeden, kunnen veel baat hebben bij hyperrealistische wenkbrauw behandelingen. Degenen die de symptomen van alopecia beheersen, kunnen bijvoorbeeld hyperrealistische wenkbrauw behandelingen gebruiken om natuurlijk ogende wenkbrauwen te krijgen die hen kunnen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen in hun uiterlijk.

Sommige kankerpatiënten ondergaan chemotherapie, wat ook kan leiden tot haaruitval. Wenkbrauwbehandelingen met hyperrealisme kunnen ook helpen om natuurlijk ogende wenkbrauwen voor deze personen te herstellen en het zelfvertrouwen te vergroten. Deze behandeling kan helpen de hoeveelheid tijd die deze personen besteden aan het opvullen van hun wenkbrauwen te verminderen en de stress te minimaliseren die gepaard gaat met dit type haarverlies.

Hoe u op de juiste manier voor hyperrealistische wenkbrauwen zorgt

Hyperrealistische wenkbrauwen gaan lang mee en kunnen vaak gevoelens van schoonheid en zelfvertrouwen herstellen. Vanwege de lichte techniek van hyperrealistische wenkbrauwen, kan deze vorm van een cosmetische tatoeage iets sneller vervagen dan andere krachtigere vormen van permanente cosmetica. De snelheid van vervaging zal per klant verschillen als gevolg van persoonlijke gewoonten en blootstelling aan de zon, maar de meeste hyperreële wenkbrauwen gaan tot 1-1,5 jaar mee voordat ze een touch-up nodig hebben. Het is uitermate belangrijk om uw huid gehydrateerd te houden en te beschermen tegen de zon om de levensduur van deze permanente cosmetica te verlengen. Als je je wenkbrauwen subtiel wilt benadrukken of natuurlijk ogende wenkbrauwen wilt creëren die je misschien mist, overweeg dan Hyperrealism-wenkbrauwen.

Deze procedure is uiterst effectief om klanten langdurige wenkbrauwen te geven die eruit zien als perfect natuurlijke en mooie wenkbrauwen.

Boek nu je behandeling: hyperrealistische wenkbrauw in Amsterdam.

Kim Loy Studios

We provide premium cosmetic tattoo treatments which deliver long lasting natural looking results. The satisfaction of our customers is our number one priority and we aim to deliver this satisfaction with integrity.

Come On In

Kim Loy Studios 

Gallery Salon Studios, Bilderdijkstraat 77, 1053KM, Amsterdam

Follow Us